Despre

ISTORIC SI EXPERIENTA

Compania Laguna Aqua este parte a grupului de firme Laguna Group ce activeaza pe piata romaneasca din 1994. Laguna Group este distribuitor exclusiv de aparatura medicala si echipamente farmaceutice, fiind unul dintre liderii acestui sector.

CALITATE SI SIGURANTA

Produsele comercializate de compania noastra sunt certificate si respecta normele europene de calitate, igiena si siguranta. Sunt realizate dupa ultimele tendinte tehnologice astfel incat calitatea apei oferita de produsele Laguna Aqua aduc un plus de calitate vietii.

SERVICII PROMPTE SI PROFESIONISTE

  • Testare a apei de la domiciliul sau compania dumneavoastra. Contactati-ne pentru detalii.
  • Consultanta in alegerea celei mai bune solutii pentru locuinta sau compania dumneavoastra
  • Proiectare: Specialistii Laguna Aqua impreuna cu furnizorii europeni de echipamente sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai eficiente echipamente de purificare a apei, perfect adaptate cerintelor de la locul de montare.
  • Transport gratuit si prompt de echipamente
  • Montarea echipamentelor se poate realiza chiar si in afara orelor de program pentru a minimiza disconfortul actiunii.
  • Servicii profesioniste post-vanzare: Echipa Laguna Aqua ramane in legatura continua cu dumneavoastra pentru a raspunde prompt cerintelor post-vanzare. Mai mult, planificarea interventiilor periodice pentru verificare echipament sau schimbare filtre este in sarcina noastra.

Suntem o echipa dedicata, focusata si profesionista pentru ca ne dorim ca serviciile si echipamentele oferite de compania noastra sa respecte cele mai exigente cerinte.

Sistemele de purificare a apei furnizate de Laguna Aqua sunt produse de lideri europeni in domeniu pentru a garanta o apa pura, perfect echilibrata si sanatoasa.

Ioan BenteManager Laguna Group