Industrial

SISTEME DE PURIFICARE SI TRATARE A APEI PENTRU INDUSTRIE

Pentru fiecare domeniu in parte, fie ca este vorba de alimentatie publica, servicii publice sau industrii foarte specifice, compania Laguna Aqua, prin specialistii nostri in diagnosticare si proiectare, va pune la dispozitie sisteme complexe de purificare si tratare a apei.

Sistemele oferite de Laguna Aqua sunt actuale, moderne, avansate, certificate si conforme cu standardele de exigente europene.

Industrii deservite:

SPALATORII INDUSTRIALE
PANIFICATIE
STATII DE TRATARE PENTRU LOCALITATI
RESTAURANTE
HOTELURI
INDUSTRIA FARMACEUTICA
PRETRATAMENTE PENTRU FABRICAREA CIPURILOR SI PLACILOR ELECTRONICE

Contactati-ne pentru oferta detaliata!

Proiect Vernicolor – Sistem de tratare a apei

STATIE DE CLORINARE, DEDURIZARE SI DEFERIZARE

SC AGRIRO FRESH SRL

S-a realizat o statie de tratare complexa pentru apa care intra in procesul tehnologic la spalarea materiei prime pentru prepararea mixurilor de salate.

Exigentele din domeniul alimentar au fost satisfacute cu succes prin utilizarea unor echipamente de cea mai buna calitate.

STATIE DE FlLTRARE SI CLORINARE

COMUNA CARPINET si COMUNA BATAR

In comuna BATAR s-a realizat o statie de clorinare amperiometrica cu sistem de recirculare permanenta a apei din reze rvoruI de acumuIare.
Datorita pierderilor mari de apa pe retea, sistemul de clorinare a fost gandit sa ofere siguranta microbiologica maxima pe tot traseul apei pana la consumatorul final.

Comuna CARPINET a realizat o statie de pompare a apei cu colectarea apelor de suprafata. Problema majora a fost turbiditatea exagerata in perioadele cu ploi abundente. S-a reaIiazat o statie de filtrare rapida la 10 microni pentru un debit de 17 m 3 /h.

STATIE DE DEFERIZARE

STATIE DE DEFERIZARE

Avand o sursa de apa cu un continut foarte mare defier si mangan (fier 17.000 micro­grame si mangan 12.000 micrograme), a fost necesara implementarea unui sistem complex de eliminare a fierului, manganu­lui si a duritatii apei apei.

Volumul de apa necesar fiind de 12 m 3 /h.