SOLUTIILE LAGUNA AQUA PENTRU ACASA

Purificare

Sisteme de purificare a apei ce incorporeaza tehnologii avansate pentru a aduce familiei dumneavoastra un plus de sanatate.
Mai mult…

Dedurizare

Apa dedurizata se incalzeste mai repede iar consumul de produse pentru igiena si detergenti va scadea considerabil.
Mai mult…

Filtrare

Tehnologiile si metodele FilterMax corespund celor mai inalte cerinte si standarde in domeniul purificarii apei.
Mai mult…

Dezinfectare

Metode performante de sterilizare a apei prin eliminarea bacteriilor si a micro-organismelor si monitorizare permanenta.
Mai mult…

Filtru dus

Sita Zanelor protejeaza pielea, parul si ochii bebelusului impotriva elementelor nocive ce pot fi gasite in apa de imbaiere.
Mai mult…

Tratamente speciale

Contactati-ne! Echipa de specialisti Laguna Aqua va pune la dispozitie cele mai noi si complexe metode de tratare a apei.
Mai mult…

CONTACTATI-NE! Echipa Laguna Aqua va testa apa la domiciliul dumneavoastra pentru un diagnostic clar si ferm.

CARE SUNT SURSELE DE CONTAMINANTI ALE APEI POTABILE?

Ne dorim sa oferim familiei noastre un stil de viata sanatos. Pentru a functiona in parametri normali, organismul nostru are nevoie de hidratare permanenta. In acest context, este bine de stiut faptul ca o apa sanatoasa este mai mult decat o apa potabila.

Legislatia permite ca in apa potabila sa existe nitriti, metale grele, clor si alti contaminanti, in anumite limite. Conceptul de APA SANATOASA, insa, presupune o apa lipsita de contaminanti. Furnizorii alternativi de apa imbuteliata in bidoane respecta legislatia apei potabile prelucrata de Administratia de Sanatate Publica, dar nu garanteaza o apa purificata si sanatoasa.

Sistemele oferite de Laguna Aqua sunt bazate pe tehnologii avansate si validate pentru o apa de o excelenta calitate. Detin certificari obiective (evaluarea calitatii apei inainte si dupa purificare) si sunt construite din echipamente complexe ce elimina, in trepte, intreg spectrul de contaminanti.

 • din pamant

  prin poluarea agricola si urbana

 • din aer

  prin poluarea agricola si urbana

 • din apele terestre

  prin activitatea organismelor vii si deversari

 • din statiile de tratare

  prin compusii folositi