DEDURIZATOR WATERMARK 30L

DATE TEHNICE:
Volum rasina: 30l
Debit de lucru: 1.2m³/h
Debit minim de alimentare: 0.4m³/h
Diametru racord: 1″
Presiune de alimentare: 2.5-8.6 bar
Tensiune de lucru: 220V-12V/50Hz
Temperatura de lucru: 4- 49ºC
Depozit de sare: 50KG
Consum de apa/regenerare: 170l
ByPass intern: inclus
Greutate: 40KG
Dimensiuni: 117x36x55cm (inaltime, latime, adancime)

BENEFICIILE UTILIZARII WATERMARK:

Dedurizatorul WATERMARK 30L face parte din seria cea mai competitiva si fiabila de pe piata, avand un sistem electronic de masurare, inregistrare si control al intregului volum de apa, memorand consumurile de varf pentru a anticipa eventuale consumuri in debit mare.

PURITATE: Apa isi recupereaza proprietatile originale, eliminand total calcarul si impuritatile care afecteaza instalatiile de apa valoroase, protejand totodata robinetii si sistemele de incalzire.

PROTECTIE: Depunerile de calcar din instalatii colmateaza treptat conductele de apa, supapele si valvele, rezistentele de incalzire, infunda duzele si alte corpuri ce intra in contact cu apa. Schimbarea acestora atrage uneori costuri mari, implicand si distrugeri in constructia cladirii.

SANATATE: Pentru ca nu mai exista calcar, apa nu mai albeste hainele, ajutand la mentinerea intensitatii culorii. Imbracamintea devine moale si placuta la atingere. Baia in apa moale ne face pielea catifelata, neteda si hidratata.

CURATENIE: Aparatele sanitare, robinetele, dusurile raman ca noi si intotdeauna stralucitoare.

ECONOMII: Reduce cu 50% cheltuielile destinate produselor de infrumusetare, igiena corporala si casnica, eliminand necesitatea utilizarii produselor anticalcar. Mareste capacitatea de incalzire a apei cu echipamente electrice iar acestea din urma se pastreaza curate.

Clientii ne confirma faptul ca pretul aparatelor este infim in comparatie cu nivelul de costuri generat de mentenanta obiectelor sanitare care s-ar deteriora in cazul in care nu se utilizeaza dedurizatorul.

PROTECTIE SI HIDRATARE CU WATERMARK:

DEDURIZEAZA APA eliminand calcarul. Astfel, instalatia, boilerul, cazanul si obiectele sanitare sunt protejate.

HIDRATEAZA PIELEA si face parul matasos. Reduce cu 50% consumul produselor de ingrijire corporala.

PROGRAMABIL MULTIPARAMETRIC pentru a funcTiona independent. Sistemul calculeaza automat consumul si inregistreaza istoricul de consum al familiei, reducand astfel consumul de sare si apa pentru regenerare.

MANAGEMENTUL CONSUMULUI de apa va da posibilitatea monitorizarii si programarii sistemului in modul cel mai economic.

INREGISTRAREA PERIOADELOR DE VACANTA va face ca sistemul sa improspateze apa din instalatie la intoarcerea dumneavoastra din concediu.

COSTURI REDUSE de utilizare datorita programului inteligent de management al resurselor.

REGENERARE INTELIGENTA pentru a pastra mereu apa proaspata. In cazul in care nu este consum de apa, la fiecare 7 zile face o improspatare a apei din butelie.

MODUL DE VACANTA permite programarea in sistem a perioadelor de vacanta pentru ca atunci cand va intoarceti acasa, sa aveti la dispozitie suficienta apa dedurizata.