SOLUTII MODERNE DE DEZINFECTARE A APEI

Fiindca exista virusi si bacterii care nu se distrug prin clorinare sau ultraviolete, alegerea unui sistem de dezinfectare trebuie facuta pe baza unei analize microbiologice a apei.


CLORINARE

Utilizand echipamente fiabile si cu o precizie ridicata, asiguram o dezinfectare corespunzatoare si sigura, in conformitate cu prevederile legale în vigoare (Legea apei potabile 458/2002). Sistemele de clorinare sunt de mai multe tipuri, servind fiecare caz in parte:

  • Proportionale
  • Volumetrice – contorizate
  • Amperiometrice – cu monitorizare si ajustarea permanenta a nivelului de clor rezidual liber, a valorii pH-ului si a potentialului redox al apei

CLORINARE SALINA PENTRU PISCINE

Clorinarea salina este cea mai sigura si sanatoasa metoda de dezinfectare a apei din piscina. Sistemul monitorizeaza in permanenta concentratia clorului activ din apa, a pH-ului si a potentialului redox pentru a eficientiza actiunea bactericida a clorului.


OZONIZARE

Sistemele de ozonizare se utilizeaza pentru dezinfectarea purificatoarelor de apa. Aceste sisteme ofera o cale sigura si sanatoasa de dezinfectare a apei de baut.