FILTRU DUS – SITA ZANELOR

Filtrul Sita Zanelor protejeaza pielea, parul si ochii bebelusului dumneavoastra impotriva elementelor nocive care pot fi gasite in apa de imbaiere.

Filtrul pentru dus Sita Zanelor prezinta 3 straturi interioare (vezi imagine):

– 2 straturi de carbune activ granulat GAC: reduc mirosurile straine si clorul din apa de imbaiere
– 1 strat de KDF situat la mijloc. KDF este un material inovativ pentru tratarea apei ce reduce metalele grele precum fierul, mercurul, plumbul si cromul. Elimina clorul si hidrogenul sulfurat si impiedica proliferarea bacteriilor, algelor si fungilor.

Materialul din care este confectionata capsula: ABS sanitar.

„A fost odata un castel negru din care iesea o apa tulbure care pustiia tot ce gasea in cale… Vazand acest lucru, zanele bune au tesut o sita ca sa opreasca mizeriile ce se indreptau spre casele oamenilor…”

Montaj:

Pachetul Sita Zanelor contine cele 2 jumatati ale capsulei filtrului si cartusul filtrant schimbabil. Introduceti cartusul in una dintre jumatati asigurandu-va ca ati identificat corect directia de introducere.

De asemenea, in pachet veti gasi si 2 adaptoare care va ajuta sa racordati filtrul la robinetul de la cada sau la furtunul de dus, dupa preferinte, ca in imagine.

Intretinere:

Cartusul schimbabil are o durata de functionare de 3 luni pentru o familie formata din 3 persoane. Inainte de fiecare utilizare, lasati apa sa curga pentru cateva secunde.

Parametri de lucru:

– Temperatura apei: intre 4-60°C
– Presiune maxima: 6kg/cm2
– Flux maxim: 3.78 litri pe minut