PURIFICATORUL EDNNA

Purificatorul Ednna ne asigura accesul la o apa sanatoasa, sigura, purificata si perfect echilibrata. Purificarea apei se realizeaza direct la locul de consum, aceasta fiind singura modalitate de a evita contaminantii din orice sursa.

Metoda de purificare utilizata de Ednna este osmoza inversa echilibrata, cea mai buna metoda de a obtine apa de buna calitate printr-un proces natural, fara chimicale. Principiul de operare este similar celui care are loc in organismul uman, unde apa este distribuita prin osmoza naturala, eliminand impuritatile si facand apa benefica corpului nostru.

Sistemul de osmoza Ednna este capabil sa elimine pana la 99% din Totalul de Solide Dizolvate (TDS) din apa, bacterii si virusi, oferind o apa sigura, cu un gust pur.

Mai multe informatii AICI

OPTIONAL: puteti alege ROBINETUL METAL FREE FORUM

PURIFICATOR WATERCOOLER SMART LINE

Purificatorul WATERCOOLER SMART LINE este fabricat de PURICOM EUROPE, parte a grupului IONFILTER, leader european in sisteme de purificare a apei.

Aceste sisteme ofera o calitate maxima a apei prin purificarea la punctul de consum. Aceasta este singura modalitate de a evita contaminantii, din orice sursa (transport in retea contaminata sau in plastic supus temperaturilor ridicate).

– Este un sistem bazat pe tehnologii avansate si validate pentru o apa de o excelenta calitate
– Detine o certificare obiectiva (evaluarea calitatii apei, înainte si dupa purificare)
– Este construit din echipamente complexe ce elimina, in trepte, intreg spectrul de contaminanti

Mai multe informatii AICI

ROBINET FORUM METAL FREE

Odata ce apa a fost purificata, ea are tendinta de a se incarca cu elemente din obiectele cu care intra in contact. Daca apa trece printr-un robinet obisnuit, aceasta se va incarca cu metalele din care este realizat robinetul (cadmiu, zinc si cupru).

Toate acestea sunt metale grele ce fac ca apa sa aiba un gust specific de metal iar in timp acestea au un efect negativ asupra organismului nostru.

Ce inseamna METAL FREE?
– fara metale grele
– apa fara gust metalic
– cai separate ale apei: 1 apa calda si rece | 1 apa purificata

Mai multe informatii AICI